Floor Jansen puhujaksi Kipinä Eventiin – Marcel Hirscher villillä kortilla takaisin alppihiihdon maailmancupiin

Levitunturi täyttyy kansainvälisesti tunnetuista esiintyjistä, puhujista ja maailmantähdistä, kun Kipinä Event ja World Cup Levi tuovat tähtipölyä Levin matkailukeskukseen 14.-17.11.2024.   

Nightwish-yhtyeen laulaja Floor Jansen puhujaksi Kipinä Eventiin  

Kipinä Event tuo yritysmaailman vaikuttajat yhteen. Tapahtumassa ideoitaan ja kokemuksiaan jakavat niin bisnesmaailman edelläkävijät, kuin monien muiden alojen menestyjät ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa. 

Perjantain Kipinä Eventin pääpuhuja on rockmaailman huipulta, kun lavalle nousee Nightwish-yhtyeen Floor Jansen (NL). Keskiössä on supertähden ura- ja Nightwishin inspiroiva tarina sekä minkälaista on työskennellä naisena miehisellä alalla. Muita nimekkäitä puhujia tapahtumassa ovat muun muassa kirjailija ja TED talk -puhujana tunnettu David Jp Phillips (SWE), jonka puheenvuorossa käsitellään brändäystä, viestintää ja itsejohtamista. Kansainvälinen liiketoimintajohtaja Sabrina Suikki (SWE) Ruotsin kauppakamarista käsittelee puheenvuorossaan kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksia ja rajat ylittäviä synergioita arktisessa Euroopassa. Lavalla nähdään myös Mehiläisen laatuylilääkäri Maiju Welling, jonka puheenvuoro käsittelee, johtamista kestävän kasvuun, arvojen ja tarinoiden voimalla. Pääteemoina tapahtumassa inspiraatio, yritysten yhteiskuntavastuu, brändiajattelu sekä johtaminen. 

- Toteutamme ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteistyöllä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. On hienoa, että voimme tuoda bisnestapahtumaamme myös tänä vuonna kansainvälisen rock-tähden, Nightwish-yhtyeen keulahahmon Floor Jansenin. Hän tulee kertomaan omasta- sekä Nightwishin urasta, iloitsee tapahtuman toimitusjohtaja Erica Roiko. 

Nightwish-yhtyeen laulaja Floor Jansen (NL) tuo säväyksen rockhenkeä bisnesstapahtuma Kipinä Eventiin. 

Kansainvälisten puhujien lisäksi tapahtumassa tullaan avaamaan perjantaina Suomen pörssi klo 10:00 Nasdaq Helsingin presidentti Henrik Husmanin johdolla.  

- Tapahtumamme yksi huipennuksista on, kun avaamme näyttävästi Suomen pörssin. Vielä pidämme salaisuutena kuka nimekkäistä vieraistamme saa kunnian avata sen. Tapahtumassa on myös paljon viihteellisiä oheistoimintoja kuten Escaperoom Lapland edition, puunhalauskisa ja paljon muuta. Haluamme toteuttaa kokonaisvaltaisesti inspiroivan ja viihtyisän tapahtuman, josta löytyy jokaiselle jotakin.  

Tapahtuma kerää varoja hyväntekeväisyyteen YK:n naistenjärjestön, eli UN Womenin kanssa yhteistyössä, minkä tavoitteena on parantaa Afgaaninaisten mahdollisuuksia osallistua liike-elämään kotoa käsin. 

Kipinä Event järjestetään samalla viikolla Levin maailmancupin kanssa Hullu Poro Areenalla 14.–15.11.2024. Kumppaniyritysten workshop-päivä on torstaina 14.11. ja varsinainen bisnestapahtuma on perjantaina 15.11.

TED talk -puhujana tunnettu David Jp Phillips (SWE) esiintyy Kipinä Eventissä 2024. 

Naiset ja miehet avaavat pujottelukauden Levillä – World Cup Levi juhlii 20-vuotista taivaltaan  

Elämyksellinen World Cup Levi -tapahtuma säkenöi juhlavuotenaan entistä kirkkaammin: luvassa on hekumallista Lapin taikaa ja suurta urheilujuhlaa peräti kolmen päivän ajan. Kahdeskymmenes juhlavuosi edustaa World Cup Levin pitkää ja menestyksekästä historiaa, joka on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmista alppihiihtotapahtumista. Ainutlaatuisen kisaviikonlopun päätähdet loistavat kisarinteessä lumivarmoissa olosuhteissa ja uusien led-valaisimien alla. Maailman parhaiden naispujottelijoiden lisäksi, miehet tekevät paluun Levi Black -rinteeseen.  

PE 15.11. Levi Lapland Kids Race 2024 | Avajaiset & Naisten lähtönumeroiden arvonta 
LA 16.11. Naisten pujottelu | Miesten lähtönumeroiden arvonta 
SU 17.11. Miesten pujottelu  

Petra Vlhová tutustuu kuudenteen voittoporoonsa podiumilla. (C) World Cup Levi 2023. 

Uusi FIS villikortti-sääntö takaa lähtöpaikan Hollannin Marcel Hirscherille maailmancupiin    

 

Marcel Hirscherin paluu alppihiihdon maailmancupiin on mahdollistumassa Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS)uuden villikortti -säännön myötä. Tämän vuoden heinäkuussa käyttöön otettu sääntö helpottaa entisten huippulaskijoiden paluuta kilpailemaan maailmancupissa.    

Ilman FIS:n sääntöuudistusta, viisi vuotta sitten uransa lopettanut Hirscher olisi joutunut parantamaan FIS-ranking sijoitustaan merkittävästi saadakseen paikan tulevalla kaudella maailmancup-kilpailuissa. Sääntö kuitenkin sallii merkittäviä saavutuksia aiemmin tehneiden laskijoiden, kuten Hirscherin, osallistua ilman, että heidän tarvitsee olla 150 parhaan joukossa FIS-listalla. Villikortti takaa Hirscherille lähtönumeron 31 yhden kauden ajaksi. Paluuta maailmancupiin tekevä hollannin edustaja valmistautuu kauteen harjoittelemalla ja kilpailemalla Uudessa-Seelannissa. Toinen maailmancupiin paluutaan tekevä pujottelija, Brasiliaa tätä nykyä edustava Lucas Braathen on hyvillä sijoilla lähtönumeroiden valossa, vaikka ei kilpaillut viime kaudella maailmancupissa.    

   - Kansallisuuden vaihto ei vaikuttanut Braathenin lähtönumeroon koska Norjan Hiihtoliitto antoi hänen vaihtaa kansalaisuutta ilman pisteiden menetystä, toki pientä sakkoa Braathen on saanut kilpailemattomuuden takia, ja tästä syystä hänen lähtönumeronsa on hieman pudonnut. Hyvältä lähtönumerolta hän pääsee kuitenkin tekemään paluun maailmancupiin. Uusi villiikortti- sääntömuutos oli pienoinen yllätys, mutta onhan se hienoa, että saamme myös Hirscherin näillä näkymin tulevalle maailmancup-kaudelle mukaan. Kivinen olisi ollut tie ilman villiä korttia, summaa Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Janne Leskinen.   

Naiset pääsevät palaamaan tuttuun ja haluttuun kisarinteeseen Levi Blackiin. Viekö Yhdysvaltojen Mikaela Shiffrin seitsemännen voittoporon nimiinsä vai kasvattaako Slovakian Petra Vlhova porotokkaansa?  

Kilpailut selostavat alppilegenda Tanja Poutiainen ja skicross-laskija Jouni Pellinen

Marcel Hirscher harjoittelee parhaillaan Uudessa-Seelannissa. (C) Red Bull Content Pool

Urheilujuhlaa tunturin täydeltä  

Ennen kuin maailman parhaat alppihiihtäjät pääsevät irti, tunnelmaan virittävät Levi Lapland Kids Race 2024, näyttävät avajaiset sekä Public Draw -lähtönumeroiden arvontatapahtumat. Avajaiset ja lähtönumeroiden arvonta -tapahtumat juontaa kansainvälinen urheilutoimittaja Mervi Kallio. 

Oheistapahtumat pitävät kisahuumaa yllä rinteiden ulkopuolella. Eturinteet tarjoavat mahdollisuuden kauden ensimmäisiin käännöksiin, eikä after ski jätä ketään kylmäksi. Kotimaiset kärkiartistit viihdyttävät yön pikkutunneille asti. Hullu Poro Arenalla nähdään kisaviikonloppuna muun muassa euroviisuista kansainväliseen suosioon ponnahtanut Blind Channel

Hanki liput elämykselliseen tapahtumaviikoon:

Kipinä Event  
World Cup Levi 
World Cup Levi VIP

Seuraava
Seuraava

Levi Lapland Kids Race 2024