Pääsihteerin tervehdys

Kansainvälisen alppihiihdon ykköstuotteen eli maailmancupin järjestäminen Suomessa ja Levillä on pitkäjänteisen työn tulos ja samalla tunnustus FIS:ltä hyvin tehdystä työstä. FIS:ssä on käynnissä muutoksen tuulet ja olemme herkällä korvalla siihen suuntaan, jotta voimme kehittää tapahtumaa suuntaan, joka palvelee myös kansainvälisen alppihiihtoyhteisön tarpeita.

Uudet alkukauden harjoitteluolosuhteet ovat tärkeä lisä tulevaisuuden kannalta, koska ne entisestään vahvistavat asemaamme varteenotettavana alkukauden kiintopisteenä sekä harjoittelu- että kilpailuolosuhteiden osalta. Tämä ei ainakaan heikennä mahdollisuuksiamme nähdä myös miehet vielä joskus Levi Black rinteessä taistelemassa maailmancupin sijoituksista. Myös kestävän kehityksen teemat ovat etunamme jatkossa, kun kisoja haetaan. Vastuullisuuden eri osa-alueet ovatkin Levillä jo hyvällä mallilla.

Levin alppihiihdon maailmancup on suomalaisen alppihiihtokulttuurin kruununjalokivi, joten on hienoa kehittää tapahtumaa yhdessä Levin ammattimaisen kilpailuorganisaation kanssa. Levin maailmancupilla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine ja tapahtumalle on onnistuttu luomaan oma imago. Erottaudumme muista maailmancup-tapahtumista Lapin eksotiikalla sekä suomalaisella ammattitaidolla. Meidän tulee jatkossakin kehittää olosuhteita ja tapahtumaa, jotta varmistamme paikkamme kansainvälisen alppihiihdon päänäyttämöllä.

Tervetuloa Leville seuraamaan maailman parasta alppihiihtoa ja kannustamaan Suomen alppimaajoukkuetta!

Edellinen
Edellinen

Levin maailman cup käynnistää naisten alppihiihtokauden – Lifa Air terveysturvallisuuden kumppanina

Seuraava
Seuraava

Suomen alppimaajoukkueen naiset Levin maailmancupissa